Randstad

Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)Transport Job Platform (nl)

Goed op weg met Randstad Transport


Investeren in uw menselijk  kapitaal

Bij Randstad weten we dat niet alleen uw magazijn of uw vrachtwagenpark, maar ook het menselijk kapitaal van uw organisatie zeer belangrijk is. Dat kapitaal weten we als geen ander in te schatten. En te vergroten. We doen dus meer dan selecteren. We coachen en trainen ook.

Kennis van uw sector en verstand van HR

Logistiek, distributie en transport spelen een belangrijke rol in de economie. We hebben u heel wat oplossingen te bieden op het vlak van HR, met een aangepaste benadering voor elk bedrijf. Een onderneming managen is een hele uitdaging. U moet mensen en middelen zo inzetten dat ze maximaal renderen. Randstad is daarbij al meer dan 10 jaar uw betrouwbare partner. Wekelijks zijn er meer dan 700 chauffeurs (rijbewijs C, C/E en D) op de baan via Randstad Transport. Randstad Logistics stelt u goed opgeleide en ervaren logistieke medewerkers voor. Als geen ander weten we dat de beroepen in de transport- en logistieke wereld zeer veelzijdig zijn. Daarom spreken onze consultants uw taal!

Wist u dat wij dezelfde drive delen?

U zorgt ervoor dat de juiste goederen, op het juiste moment, op de juiste plaats geleverd worden. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon, op het juiste moment, op de juiste plaats aanwezig is.

 

Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing. Randstad is de grootste privé-werkgever van het land. Randstad zet wekelijks meer dan 30 000 mensen aan het werk. Het bedrijf is marktleider in het domein van uitzendarbeid, outplacement en dienstencheques, telt 1 352 vaste medewerkers en heeft een netwerk van 205 kantoren in heel het land. In 2010 realiseerde Randstad in België en Luxemburg een omzet van meer dan 929,7 miljoen euro.

 

www.randstad.be

www.randstad.be/transport

www.randstad.be/logistics

banner Paycover